Gratis verzending in Nederland vanaf € 150,-
Meer dan 100 jaar ervaring!
100% Nederlandse producten
Voldoet aan de veiligheidsnormen!
Van advies tot maatwerk

Ladders, trappen en rolsteigers zijn niet weg te denken in de bouw en industrie. Professioneel klimmateriaal moet gekeurd en professioneel onderhouden worden. Keuring en inspectie van draagbaar klimmaterieel is bij veel bedrijven onlosmakelijk verbonden aan onderhoud. We zien dat veel bedrijven waar met draagbaar klimmateriaal, zoals ladders trappen en rolsteigers wordt gewerkt, de jaarlijkse keuring en inspectie ook wordt gebruikt voor groot onderhoud. Tijdens de inspectie ligt het klimmateriaal immers onder het vergrootglas, waardoor gebreken vanzelf worden gezien en verholpen kunnen worden.

Keuren Ladders En Trappen Keurmeester conform NEN 2484

keurmeester NEN 2484 en NEN 1004

Schuilt er in jou een keurmeester?

Veel bedrijven schakelen een externe keurmeester in voor de keuring en inspectie. Wij zien vaak dat er voor de bouwvakvakantie of kerstvakantie een piek in de vraag naar de diensten van onze keurmeesters is. Natuurlijk proberen wij iedereen te helpen, maar in de piekperiodes krijgen ook wij onze inspecteurs niet bij alle bedrijven tegelijkertijd. Maar geen nood aan de man, misschien schuilt er in jou wel een keurmeester? 

Meer over Cursussen

Cursus Keurmeester ladders, trappen en rolsteigers 

Wist je dat? Je kunt als bedrijf ook zelf een keurmeester laten opleiden binnen de organisatie die zelf de keuring en inspectie kan verzorgen. Tijdens de cursus keurmeester ladders, trappen en rolsteigers worden de normen NEN-2484 en NEN-EN 1004 theoretisch behandeld. Ook wordt er gekeken naar het wettelijk kader en de toepassing van verschillende technieken. Daarnaast is er in de cursus een praktijkonderdeel keuring en inspectie opgenomen. Als de cursus dan is afgerond heb je de eerste praktijkervaring al opgedaan. Dat is een groot voordeel en geeft de keurmeester een voorsprong voordat hij aan de slag gaat in zijn eigen organisatie.

Cursus Keurmeester NEN 2484 volgen?

Ben je benieuwd of deze cursus wat voor jou of jouw bedrijf is? Heb je vragen over de cursus keurmeester ladders, trappen en rolsteigers? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, we vertellen er graag meer over. 

Laat jouw gegevens achter. We bellen terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.