Gratis verzending in Nederland vanaf € 150,-
Meer dan 100 jaar ervaring!
100% Nederlandse producten
Voldoet aan de veiligheidsnormen!
Van advies tot maatwerk

ALGA: Specialist in maatwerk aluminium klimmateriaal

Denken in oplossingen. Als het gaat om maatwerk aluminium klimmateriaal zoals een ladder, trap, bordestrap, werkbordes of kooiladder, dan ben je bij ALGA aan het juiste adres. Werken op hoogte brengt risico’s met zich mee. Voldoet een ‘standaard’ product niet aan de wensen, laat dan je klimmateriaal op maat maken. Wanneer een project nét dat beetje extra vraagt om op een veilige manier de klus te klaren, is het denken in oplossingen de specialiteit bij ALGA. De oplossing ligt dan vaak net even iets anders dan bij een standaard klimvoorziening. Voor sommige projecten is de oplossing soms klein, voor andere projecten zijn de oplossingen weer groter en hebben ze meer impact.

Alga is Sterk in maatwerk aluminium klimmateriaal en constructies

Veilig werken met een werk- en onderhoudsbordes

Werkbordes op maat gemaakt

Werkbordessen worden vaak gebruikt om te werken aan machines, installaties en productielijnen. Ook worden ze vaak ingezet in werkplaatsen waar onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd. Je kunt dan bijvoorbeeld denken voor onderhoud en reparatiewerkzaamheden aan vrachtwagens, bussen, trams of landbouwvoertuigen. Een goed werkbordes is afgestemd op de werkzaamheden waarvoor het wordt gebruikt. Zo weet je zeker dat er veilig en goed gewerkt kan worden aan jouw productielijn, voertuig of installaties. Wellicht voldoet een “standaard werkbordes” aan jouw wensen maar onze specialisten geven ook advies op locatie.  De uitkomst van het advies op maat wordt samengevat in een tekening zodat je zeker weet dat het bordes past bij de werkzaamheden waarvoor het is bedoeld.

Werkbordes op maat gemaakt
Bordestrap op maat gemaakt. Verrijdbare Bordestrap Zwart gecoat

Maatwerk verrijdbare trappen

Bordestrap op maat gemaakt

ALGA heeft een breed assortiment bordestrappen. Maar kom je er met de ‘standaard’ configuratie bordestrappen niet uit, dan maakt ALGA een bordestrap op maat. We kijken samen naar de omstandigheden en de wensen van de gebruikers en passen de trap of het werkbordes daar op aan. Onze specialisten helpen jou graag bij de configuratie van een maat gemaakte bordestrap. Vervolgens wordt de uitkomst hiervan samengevat in een tekening, zodat je zeker weet dat de bordestrap 100% past bij de werkzaamheden waarvoor jij de bordestrap laat maken.

Bordestrap op maat gemaakt
Vaste trap op maat gemaakt ALGA maatwerk aluminium klimmateriaal

Maatwerk vaste trappen

Vaste trap op maat gemaakt

Een vaste trap is in vrijwel ieder bedrijfspand of logistiek centrum terug te vinden. Maar vaste trappen worden ook in andere toepassingen gebruikt. Een veel voorkomende toepassing is om het hoogteverschil tussen verschillende daken te overbruggen. Soms is de trap dan alleen geplaatst in het kader van veilige daktoegang of om het hoogteverschil tussen twee denkniveaus te overbruggen. Maar een vaste trap kan ook goed als vluchtroute worden toegepast.

Lees meer over vaste trappen

"Maatwerk kent geen grenzen totdat het 100% past"

door alga Kooiladder op maat gemaakt met rustbordes

Maatwerk Kooiladders

Kooiladder op maat gemaakt

Een kooiladder kan in veel verschillende situaties toegepast worden. Als veilige daktoegang, of als vluchtladder. Maar ook in de silobouw zijn kooiladders niet weg te denken. Vaak zijn de standaard configuraties prima toe te passen, maar wat als dat niet kan, door beperkte ruimte, of beperkte montage mogelijkheden. Soms is een extra lang tussenbordes nodig of moet er een op maat gemaakt hekwerk worden geplaatst. Voor de specialisten van ALGA is jouw vraag hun uitdaging!

Maatwerk Kooiladders
Ladder op maat gemaakt door ALGA Maat werk aluminium klimmateriaal

Maatwerk aluminium ladders

Ladder op maat gemaakt

Naast het uitgebreide assortiment wat ALGA biedt op het gebied van ladders en trappen, wordt er vaak gevraagd naar een ladder op maat. Een ladder passend in een werkbus of passend in machinekamer of kleine ruimte. Zo is er bijvoorbeeld veel vraag naar kleine ladders die passen achter de cabine van een vrachtwagen of in een palletkist onder een trailer. Is de uitdaging complexer? Ook dan gaan onze specialisten deze niet uit de weg.

Maatwerk aluminium klimmateriaal

Is op maat gemaakt aluminium klimmateriaal ook voor jouw project de oplossing? Zoals altijd begint iedere oplossing met het stellen van de eerste vraag. De specialisten van ALGA staan klaar voor iedere klus, onze vakmensen zijn voorbereid, want zij denken in oplossingen passend voor ieder project.

Maatwerk klimmateriaal

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.