Gratis verzending in Nederland vanaf € 150,-
Meer dan 100 jaar ervaring!
100% Nederlandse producten
Voldoet aan de veiligheidsnormen!
Van advies tot maatwerk

ALGA cursussen

Volg de praktische cursussen van ALGA en wordt zelfstandig keurmeester ladders ,trappen en rolsteigers. Of wordt keurmeester kooiladders en gevelladders. Wil je meer kennis opdoen over veilig werken? Volg dan één van de trainingen die zijn gericht op veilig werken met draagbaar klimmateriaal.

Parktijkgericht doceren

ALGA produceert al meer dan 50 jaar  aluminium kooi- en gevelladders. Als fabrikant weet ALGA als geen ander wat er van een ladder, trap, rolsteiger, kooiladder en gevelladder verwacht wordt. Onze docenten zijn zelf in de praktijk dagelijks betrokken bij advies, productie en plaatsing van professionele klimmaterialen. Ze kunnen daarom met recht experts worden genoemd als het gaat om ladders, trappen, rolsteiger en Kooiladders.

Bij ALGA verzorgen we opleidingen en cursussen gericht op de geldende normen met daarnaast een praktische inslag vanuit de dagelijkse praktijk. Onze goed opgeleide docenten zijn mensen uit de praktijk en altijd nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen binnen de normen en hun vakgebied. Dankzij de praktijkgerichte manier van werken en doceren, kunnen cursisten na het behalen van hun certificaat, vaker een weloverwogen beslissing nemen.

Theorie en Praktijk komen samen in de Cursussen

Eén van de grote voordelen van het volgen van een cursus keurmeester bij ALGA is, dat er een onderdeel praktijk is toegevoegd. De cursisten testen na de theoretische toets hun kennis in de praktijk tijdens een rondleiding in de fabriek. Ze zien dan niet alleen het productieproces maar ook een mix van goedgekeurde en afgekeurde materialen. Aan de hand van de ontvangen checklist moet er klimmateriaal worden geïnspecteerd. De beste voorbereiding op wat ze na afloop in de dagelijkse praktijk tegen komen.

Bekijk onderstaand het aanbod van onze trainingen en schrijf je direct in:

lees meer