Gratis verzending in Nederland vanaf € 150,-
Meer dan 100 jaar ervaring!
100% Nederlandse producten
Voldoet aan de veiligheidsnormen!
Van advies tot maatwerk

Keuring  Magazijnstellingen

Een magazijnstelling is niet zomaar een magazijnstelling. Zonder dat we ons ervan bewust zijn, staan er vaak kostbare producten in. Naast een veilige opslag voor producten staat de veiligheid voor de mensen die in jouw magazijn werken natuurlijk voorop. Om die reden is het goed om  magazijnstellingen jaarlijks te laten keuren. Daarnaast is het keuren van magazijnstellingen en opslagsystemen vanuit de arbeidsomstandighedenwet ook verplicht. Het keuren van magazijnstellingen is vastgelegd in de norm NEN-EN-15635.

Aan een veilige werkomgeving wil niemand concessies doen. Om er zeker van te zijn dat jouw magazijn veilig is, zijn de jaarlijkse keuringen een goed reflectiemoment. Extra wettelijke keurmomenten zijn verplicht na ernstige aanrijdschade of na verplaatsing en/of verbouwing.

Gediplomeerde keurmeesters

Het keuren van magazijnstellingen komt jaarlijks terug. We zien in de praktijk dat er ook steeds meer gekeurd moet worden volgens verschillende normen. Verschillende normen brengen vaak verschillende keurmeesters met zich mee. De keurmeesters van ALGA zijn extern opgeleid en hebben alle diploma’s op zak. U maakt dus één afspraak met één keurmeester voor uw al uw keuringen. Helder, overzichtelijk, snel en wel zo gemakkelijk. 

Goedgekeurde stellingen worden voorzien van een inspectiesticker. Op de inspectiesticker staat, conform de eisen van de VCA, de volgende inspectiedatum vermeld. Het is dan meteen inzichtelijk dat jij  altijd duidelijk aantoonbaar met goedgekeurde magazijnstellingen werkt.

keuren magazijnstellingen NEN 15635alga.nl

Eén keurmeester voor alle keuringen

Waarom ALGA?

 

  • Eén keurmeester, één aanspreekpunt
  • Jij bepaald de locatie, op bedrijf of op een project 
  • Inspectiesticker en rapportage conform eisen VCA
  • Extern opgeleide en gecertificeerde inspecteurs

Afspraak maken keuring magazijnstellingen

Wilt u meer informatie over de het keuren van uw magazijnstellingen, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan, of maak gelijk een afspraak met één van onze keurmeester. 

Direct een afspraak maken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.